torsdag 1 juli 2010

Nystart.....

Nu ska jag skärpa mig och börja blogga igen. Fast nu har kanske alla andra gått över till nya sociala medier som facebook och liknande och bloggar är helt ute? Jag fick en nytändning idag när jag äntligen kom till skott och skaffade mig glesbygdsbredband. Ni vet den där reklamen om att man kan sitta mitt ute i skogen och vara ute på internet. Jag gick på den. Och det verkar fungera ! I alla fall här i Östersund......
Jag är den här veckan i Mp-montern på Expo Norr, varumässan som pågått 60 år i rad här i Östersund. I en grannmonter finns representanter för glesbygdsbredbandet och jag blev lovad att om det inte fungerar i Glen så skulle de se till at fixa det eller också så skullr jag få lämna tillbaka det. Dessutom upptäckte jag att mitt gamla mobila "bredband" kostar flera hundra kronor mer i månaden än det här. Helt i onödan då även telia har mycket billigare alternativ numera. Det är svårt nu förtiden att hålla koll hela tiden på vad som är billigast oavsett om det gäller internet, el, försäkringar eller telefon. Men det går att tjäna tusenlappar i månaden på att söka billigare alternativ.
Det är kul att, som alternativ till livet i Glen, se så många människor på expon. Alla riksdagspartierna utom V är där. Märkligaste montern har det "liberala" partiet som i sin monter har en skyltdocka klädd i burka. Jag var lite tveksam till om de var för eller emot att bära burka så jag frågade. De var så klart emot! Eller som mannen i montern sade till mig "-Inte f-n vill vi att våra kvinnor ska dra på sig något sådant där".
Igår regnade det som om himmelens portar öppnat sig, idag blåste vi nästan bort. I morgon har de dock lovat sommarvärme och sol. Då kanske folket kommer till mässan. Vi hoppas på det.

1 kommentar:

Emma Grön sa...

Välkommen tillbaka!