fredag 15 oktober 2010

Livsboken -dags för ett nytt kapitel

När jag nu har avslutat alla mina politiska uppdrag har jag också avslutat ett intressant men arbetssamt kapitel i mitt liv –eller i min livsbok skulle man kunna säga. Alltså dags att kavla upp ärmarna och ta sig an ett nytt oskrivet kapitel. Det ska bli spännande, -tänk att få fylla det med innehåll av helt nytt slag. Säkert kommer många, som vanligt, att störa sig på vad jag gör. Det räknar jag med. I synnerhet om man bryter mot samhällets vanliga normer för vad man ska göra och inte göra.
Och det kommer jag som vanligt att lyckas med. Att vara en vanlig "medelsvensson" har aldrig legat för mig. Jag utmanar gärna systemet. Sedan får folk tycka vad sjutton de vill. Jag ser med spänning mot de kommande åren. Det senaste kapitlet tog ungefär 15 år att skriva. Jag gissar att nästa kommer att ta ungefär samma tid. Jag har redan hållit på och skissat på det i tre år. Efter det, finns det nog bara tid över för att skriva ett slutkapitel, innan livsboken är slut.

1 kommentar:

Unknown sa...

Heja på Olof ! Vi har inte alltid samma uppfattning om saker å ting men jag respekterar Ditt oberoende tänkande. Å Din omutbara hållning i de saker som Du kämpar för. Om inte generna gjort några kullebyttor så har Du många kapitel kvar i livsboken M v h Sanbej